Asiantuntijapalvelut


Tikkurilan Uuden Apteekin asiantunteva henkilökunta palvelee sinua lääkkeisiin ja terveyteen liittyvissä asioissa.
Oli sinulla kysyttävää sitten lääkkeistä, sairauksista tai vaikka kauneudenhoidosta, älä epäröi ottaa yhteyttä tai tulla juttelemaan henkilökohtaisesti!

Apteekkari

Apteekkari Taina Sirkiä-Vuorio Kun Taina Sirkiä-Vuorio aloitti helmikuussa 2010 Tikkurilan Uuden Apteekin apteekkarina, hän remontoi apteekin tilat sekä lisäsi apteekin palveluja ja tuotevalikoimaa.

Peruspalveluiden lisäksi Tikkurilan Uudessa Apteekissa on panostettu koneelliseen annosjakelupalveluun.
- Annosjakelussa asiakas saa lääkkeet pakattuina annospusseihin kahden viikon jaksolle. Lääkkeet voi noutaa apteekista tai ne toimitetaan asiakkaalle kotiin. Huolehdimme annosjakelun piiriin kuuluvien asiakkaidemme lääkkeistä, resepteistä sekä lääketurvallisuudesta (esim. yhteisvaikutukset, päällekkäislääkitys). Lääkkeiden annosjakelu on hyvä apu kaikille osapuolille. Valmiiksi jaellut annokset helpottavat omaisten ja hoitajien työtä. Annosjakeluun siirtyminen vähentää usein myös asiakkaan lääkekustannuksia.

Hyvää palvelua on myös kätevä sijainti. Tikkurilan Uusi Apteekki sijaitsee Prisma-keskuksen päädyssä ja monet asiakkaat hoitavatkin apteekkiasiat kauppareissulla.
- Ja S-etukortilla Bonusta kertyy kaikista ei-lääkkeellisistä ostoista.Kosmetologi

Tikkurilan Uudessa Apteekissa työskentelee oma kosmetologi, jolta löytyy tuntemusta apteekissa myytävistä kosmetiikkasarjoista. Häneltä saa asiantuntevaa neuvontaa ihonhoitoon ja kosmetiikkatuotteiden valintaan liittyen.

Diabetesyhdyshenkilö

Apteekkimme diabetesyhdyshenkilö on perehtynyt diabetekseen ja sen lääkehoitoon. Voit kääntyä hänen puoleensa diabetekseen ja sen lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Astmayhdyshenkilö

Apteekkimme astmayhdyshenkilö on perehtynyt astmaan ja sen lääkehoitoon. Hänen puoleensa voit kääntyä astmaan, sen lääkehoitoon sekä inhalaatiotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Sydänyhdyshenkilö

Apteekkimme sydänyhdyshenkilö on perehtynyt sydän- ja verisuonisairauksiin sekä niiden lääkehoitoihin. Hänen kanssaan voit keskustella lääkehoitosi toteutumisesta sekä terveellisistä elämäntavoista, jotka vaikuttavat hoitosi onnistumiseen.